Elän kuten opetan! Inspiroin ihmisiä elämään terveemmin, vahvemmin ja täydemmin.

Elän kuten opetan! Inspiroin ihmisiä elämään terveemmin, vahvemmin ja täydemmin.

Jani Lakanen valmentajana


Uskon että jokainen ihminen on vastuussa omasta elämänlaadustaan ja terveydestään. Haluan kannustaa kaikkia elämään terveemmin, vahvemmin ja täydemmin.

Joudumme kokemaan kaikki oman elämämme opit useaan kertaan. Hyvin harvoin yksi kerta riittää. Se on sitä värikästä kasvua ihmisenä. Juuri kun luulet oppineesi läksyt, tapahtuu jotain yllättävää ja se palauttaa sinut maan pinnalle. Elämä on vastakohtia täynnä. Siksi vakavamielisyys ja huumori ovat läsnä yhtä aikaa, kuten myös leikki ja tosissaan urheileminen.

Jani Lakanen on suunnistuksen maailmanmestari, Euroopan mestari, Suomen mestari, valmentaja ja liikuntatietieteiden maisteri. Persoonana Jani on äärimmäisen määrätietoinen ja hän saa voimaa elämänilosta, joka kantaa yli kaikkien elämän haasteiden. Janilla on aito halu auttaa ihmisiä elämään onnellisena tässä hetkessä.

"Urheilija on tärkein, suoritukset seuraavaksi tärkeimpiä ja tulokset vasta sitten. Urheilija on keskiössä vain, kun hänellä on vapautta valita ja samalla mitalla vastuuta kasvaa isompiin saappaisiin".

Tutkinnot


Liikuntatieteiden maisteri

Valmentajan erikoisammattitutkinto

Kilpaura


Suunnistuksen maailmanmestari ja viestimaailmanmestari

8-kertainen MM-mitalisti ja Jukola-voittaja

Mc-kokonaiskilpailun voittaja

jani

Luennot: Inspiroidu muutoksesta

Rakastan hyvää valmistautumista, läsnäoloa, esiintymistä ja vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa. Luentoni ovat sen näköisiä. Inspiroidun luentotilanteessa ja nautin merkityksellisten sisältöjen ja ajatusten välittämisestä. Osallistan ja haastan kuuntelijoita kysymyksin. Herätän pohtimaan syvällisemmin ja innostumaan uudella tavalla elämän tarkoituksellisuudesta ja merkitysten luomisesta. Luentoni perustuvat tieteellisesti tutkitun tiedon ja omakohtaisesti urheilija-valmentajana toistetusti koettuun totuuteen.

Lue lisää

kirja

Kirja: Polkuni Mestariksi

Polkuni Mestariksi on urheilijan elämäntarina itse kirjoitettuna aidosti ja avoimen rehellisesti. Kirja on täynnä suunnistusta, urheilijan arkea, elämänfilosofiaa, oivalluksia ja oppeja, loputonta kehittymistä mielen ja kehon tasapainon löytämiseksi. Kirja sisältää yksityiskohtia Lakasen harjoituksista, kisavalmistautumisista ja -suorituksista. Kirja on myös kuvaus siitä, miten Lakasen uran aikana syntyi Natural Balance -metodi, josta voi ammentaa voimavaroja yhä uudelleen elämän mittaisella mielen ja kehon balanssin kehityspolulla.

Lue lisää